Fotofest i Vest

Foto: Renee Robyn

Da kan vi endelig offentliggjøre nettsiden til Fotofest i Vest!

Det har vært mye arbeid, og flere ting kan komme med, men så langt har vi alle de store navnene og workshopene.  Så hvis du ikke vil gå glipp av workshop med kjente og kjære Adrian Sommeling eller Richard Terborg må du bare hive deg rundt.  Canadiske Renee Robyn kommer til Norge for første gang, og det samme gjør George Fairbairn som er basert i England.  

I tillegg har vi fått med oss Knut-Inge Johnsen som til daglig er fotolærer på Fana Folkehøgskule og er lidenskapelig opptatt av analogt fotografi. Her er det ypperlig anledning til å glede seg over den nostalgiske måten å både fotografere og fremkalle film og bilder på.  Masse gøy for helt nybegynner og de som husker hvordan det en gang var.

Vi får også besøk av Thor Håkonsen som vil vise oss om reptil og makrofotografering, og Unni Brekke tar en runde med makrofotografering med snegler.  Jim Hansen har et halvdagskurs for dere som er ny med studiolys.  Kan være greit å ta med seg før man går i gang med noen av de andre kursene som vi tilbyr.  

Hele 13 workshoper og 3 foredrag finner du på siden, så ta deg en titt og se om det ikke er noe som frister!